Politica de confidențialitate Autoproiect

Ultima actualizare: 19.03.2023

La Autoproiect ("noi", "ne", "al nostru"), respectăm confidențialitatea dvs. și ne angajăm să protejăm informațiile dvs. personale. Această Politică de Confidențialitate descrie tipurile de informații personale pe care le colectăm, modul în care le folosim și măsurile pe care le luăm pentru a ne asigura că datele dvs. sunt în siguranță. Această Politică se aplică utilizatorilor ("dvs.", "al dvs.") ai site-ului nostru web și serviciilor noastre.

1. Informațiile pe care le colectăm

Colectăm informații personale prin intermediul formularului de contact de pe site-ul nostru web. Tipurile de informații personale pe care le colectăm includ:

  1. Nume
  2. Adresa de e-mail
  3. Mesaj/Întrebare

Nu folosim cookie-uri sau alte tehnologii de urmărire pe site-ul nostru web.

2. Cum folosim informațiile dvs.

Folosim informațiile dvs. personale numai în scopul de a răspunde la solicitarea dvs. sau pentru a vă oferi serviciul solicitat. Acest lucru poate include:

  1. Abordarea întrebărilor, preocupărilor sau feedback-ului dvs.
  2. Furnizarea de informații despre produsele și serviciile noastre
  3. Comunicarea cu dvs. despre actualizări, promoții sau știri legate de compania noastră

3. Divulgarea informațiilor dvs.

Nu vindem, închiriem sau împărtășim informațiile dvs. personale cu terțe părți în scopuri de marketing. Este posibil să dezvăluim informațiile dvs. numai în următoarele circumstanțe:

  1. După cum este necesar prin lege sau pentru a respecta procesele legale
  2. Pentru a proteja drepturile, proprietatea sau siguranța Autoproiect, clienților noștri sau a altora

4. Securitatea datelor

Tratăm securitatea datelor cu seriozitate și implementăm măsuri fizice, tehnice și administrative adecvate pentru a proteja informațiile dvs. personale de accesul neautorizat, dezvăluirea, modificarea sau distrugerea acestora. Cu toate acestea, nicio metodă de transmitere prin Internet sau de stocare electronică nu este complet sigură, și nu putem garanta securitatea absolută a informațiilor dvs. personale.

5. Păstrarea informațiilor dvs.

Păstrăm informațiile dvs. personale atâta timp cât este necesar pentru a îndeplini scopurile descrise în această Politică de Confidențialitate, pentru a respecta cerințele legale sau până când ne solicitați să le ștergem. După aceasta, vom șterge în siguranță informațiile dvs. din înregistrările noastre.

6. Drepturile dvs.

Aveți dreptul să accesați, corectați sau să ștergeți informațiile dvs. personale pe care le avem în posesie. Pentru a exercita aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați la autoproiect@gmail.com. Vom răspunde la solicitarea dvs. într-un interval de timp rezonabil, în conformitate cu legile aplicabile.

7. Modificări ale acestei Politici de Confidențialitate

Este posibil să actualizăm această Politică de Confidențialitate din când în când pentru a reflecta modificările în practicile noastre sau după cum este necesar prin lege. Vă încurajăm să revizuiți periodic această pagină pentru a fi la curent cu modul în care protejăm informațiile dvs. personale.

8. Contactați-ne

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la această Politică de Confidențialitate sau practicile noastre privind confidențialitatea, vă rugăm să ne contactați.

Prin utilizarea site-ului nostru web și a serviciilor noastre, consimțiți la colectarea, utilizarea și divulgarea informațiilor dvs. personale, așa cum este descris în această Politică de Confidențialitate.